Bugun...

HAYDİ ÇOCUKLAR BASKETBOLA

Gelibolu Belediyesi’nin ilk kez geçen yıl hayata geçirdiği Yaz Spor Okullarının basketbol branşında bu yılki aktiviteler için kayıtlar başladı. Spor okuluna 9 – 14 yaşları arasındaki çocuklar katılabiliyor.
facebook-paylas
 Tarih: 19-06-2017 17:45:37  -   Güncelleme: 16-03-2018 21:29:37

HAYDİ ÇOCUKLAR BASKETBOLA

Gelibolu Belediyesi ve Geliboluspor  tarafından düzenlenen ücretsiz yaz spor okullarında basketbol branşında kayıtlar başladı.
Temmuz ve Ağustos aylarında düzenlenecek olan spor okuluna 9-14 yaşları arasındaki çocuklar katılabileceğinin bildirildiği açıklamada, eğitimlerin Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni eski basketbolcu Taylan Gülmeden ile yardımcısı Erhan Akyazı tarafından verileceği kaydedildi. Kurslara başvurunun Gelibolu Belediye Binası Beyaz Masa ve 0.534.6530491 nolu telefon üzerinden yapılabileceği belirtildi.
Belediye Başkanı Mustafa Özacar, sporun ve sporcun gelişimi için yerel yönetim olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için de çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. 
 Gelibolu Belediyesi’nin ilk kez geçen yıl hayata geçirdiği Yaz Spor Okullarının basketbol branşındaki aktiviteler 7-14 yaş grubunda 95 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilmişti.

  Bu haber 17188 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI