Bugun...

STEM EĞİTİMİ SONA ERDİ

STEM eğitimi ile Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerine STEM etkinlikleri yapılması, STEM entegrasyonu basamakları, Mühendislik becerileri ve STEM ders planlarının hazırlanması konusunda yetkinlik kazandırmak için, Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2017 Teknik Destek Programı çerçevesinde Gelibolu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ’21. Yüzyılın STEM Öğretmenleri’’ projesi desteklenmeye eğitimi sona erdi. Programa katılan 20 öğretmen sertifikasını aldı.
facebook-paylas
 Tarih: 17-03-2018 07:24:06

STEM EĞİTİMİ SONA ERDİ

Proje bütçesi GMKA tarafından karşılanan ve Okul proje yazım ve uygulama ekibi, Okul Müdürü Mesut KAYA, Müdür Yardımcısı Yeşim YAVAŞ  ve Recai YAVUZ, tarafından yazılarak organize edildi.
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi  Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Betül TİMUR, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muzaffer ÖZDEMİR tarafından verilen eğitimler 5 gün sürdü. Eğitime, okul idarecileri, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Anaokulu, Çocuk Gelişimi, Bilişim Teknolojileri, Coğrafya- Özel Eğitim öğretmenlerinden oluşan toplam 20 öğretmen katıldı ve sertifikalarını aldılar. Sertifika törenine ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca’da katıldı. 

  Bu haber 1799 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI