Bugun...

Özacar’a Ziyaretler

facebook-paylas
 Tarih: 17-05-2019 15:38:50

Özacar’a Ziyaretler

Belediye Başkanı Mustafa Özacar, haftanın  son gününde misafirlerini ağırladı.
Başkan Özacar’a ziyaretler devam ediyor. Haftanın son gününde Belediye Başkanı Özacar’a tanışma ve tebrik ziyaretleri devam etti.
GÜNEYLİSPOR’DAN ZİYARET
Çanakkale Birinci Amatör Ligde ilçemizi temsil eden Gübeylispor Başkanı İbrahim Doğan ve  yönetim kurulu üyesi Şuayip Çelik, Başkan Özacar’ı makamında ziyaret etti. Güneylispor’un lig başarısı hakkında bir süre görüşen Özacar ve Güneylispor Temsilcileri, tesisleşme konusunda da görüştü.
Güneylispor’nun tesisleşme konusundaki isteklerinin de değerlendirildiği görüşmede, Başkan Özacar, yeşil-beyazlı ekibe tüm kulüplere olduğu gibi destek olmaya devam edeceğini belirterek, yeni sezonda başarılar diledi.

YENİ MÜDÜRLERDEN ZİYARET
Gelibolu PTT Şube Müdürlüğü ve Garanti Bankası Müdürlüğüne yeni atanan Esra Müge Gemici ve Nilgün Varsoy, Başkan Özacar’a tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundu.
PTT Müdürü Gemici ve Garanti Bankası Müdürü Varsoy ile bir süre çalışmalar hakkında görüşen Özacar, her iki müdüre de Gelibolu’ya hoşgeldiniz diyerek, çalışmalarında başarılar diledi.
TÜM ÖZÜRLÜLER DERNEĞİNDEN ZİYARET
Günün son ziyaretçileri Gelibolu Tüm Özürlüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası nedeniyle Başkan Özacar’a ziyarette bulunan Gelibolu Tüm Özürlüler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, görüşmede toplumsal bilincin yükselmesine katkı sunmasını diledikleri Engelliler Haftası nedeniyle ziyaretlerini gerçekleştirdi. Havanın güzel olması nedeniyle Belediye binası bahçesinde bulunan kamelyada gerçekleşen ziyarette, güncel konulara ilişkin sohbet edildi.
Başkan Özacar, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tüm Özürlüler Derneği Başkan ve üyelerine teşekkür etti.
Haber: Mehmet BOZKURT

  Bu haber 715 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI