Bugun...

Kavakköy Belediyespor; “Emeklerimize Yazık Oldu”

facebook-paylas
 Tarih: 24-06-2019 15:48:36

Kavakköy Belediyespor; “Emeklerimize Yazık Oldu”

Çanakkale İkinci Amatör Liginde Evreşespor ve Kavakköy Belediyespor, hafta sonu oynanan play-off yarı final karşılaşmalarında finale çıkmak için ter döktü.
Lapseki İlçe Stadında gerçekleşen karşılaşmalarda, Çanakkale Genç 1915 Spor 4-0 iken 65. dakikada yarıda kalan Evreşespor maçında, Evreşespor kurallara aykırı harekette bulunduğundan hükmen mağlup sayıldı.
Çanakkale Esenler Gençlikspor 2-1 üstünlüğü ile devam edilirken 68. dakikada yarıda kalan Kavakköy Belediyespor maçında, Kavakköy Belediyespor oyuncusu hakeme fiili eylemde bulunduğundan 3-0 hükmen yenik sayıldı.
Kavakköy Belediyespor Kulübü, maçta hükmen yenik sayılmaları nedeniyle bir açıklama yaparak, emeklerine yazık olduğunu belirtti.
Kavakköy Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “23-06-2019 Pazar günü Lâpseki standında oynanan Kavakköy Belediyespor-Esenler Gençlik spor arasındaki 2’nci Amatör yarı final müsabakasında Hakem faciası yaşanmıştır. Karşılaşma boyunca Orta ve yan hakemler çok sayıda bariz hatalar yapmışlardır. Hakemin gözü önünde rakip oyuncu ceza sahası içersinde topu eliyle kornere atar. Hakem her elle oynanan top penaltı olmaz der ve korneri attırtır. 
İkinci golü yediğimiz pozisyonda yan Hakem bayrağı kaldırır, pozisyon gol olur. Orta Hakem ben pozisyonu gördüm der yan hakemin bayrağını dikkate almayıp gol kararı verir. Daha sonra itiraz eden oyuncumuza ikinci sarıdan kırmızı kart gösterir. Daha sonra fiili müdahale var diye yan hakemleri yanına alıp soyunma odasına gider. Karşılaşmada 20 den fazla Emniyet mensubu olmasına rağmen, Güvenlik sorunu var diyerek maçı iptal eder. 
Şimdi Ocak ayından beri çalışmalara başladığımız sezonumuz böylece hakemlerin yanlış kararları yüzünden boşa gitmiş olur. Bizim emeklerimize yazık değil mi? Biz maçı sahada kazanıp sahada kaybetmek isteriz, Hakemlerin yanlış kararlarıyla maç kazanıp, kaybetmek istemiyoruz.
 Maçın gözlemci raporlarının nasıl olduğunu merak ediyoruz. Bu arada rakip takımlara kesinlikle bir lafımız yok, oyun ortada giderken hakem oyunu rezil etti.
Yarı finalde rakibimiz olan Esenler gençlik spor’a ve Çanakkale Genç 1915 takımlarına Final maçında başarılar diliyoruz”
Haber: Elçin YÜZÜAK

  Bu haber 770 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI