Bugun...

CHP Gençlik Kollarından Özacar’a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gelibolu İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Özacar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 20-04-2019 15:33:55

CHP Gençlik Kollarından Özacar’a Ziyaret

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Papatya ve gençlik kolları üyeleri, 31 Mart yerel sçeimlerinde üçüncü defa Belediye Başkanı seçilen Mustafa Özacar’a tebrik ziyaretinde bulundular. Geçtiğimiz haftanın son gününde Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ı ziyaret eden CHP Gençlik Kolları ile bir süre sohbet eden Başkan Özacar, seçim sürecinde kendisine verdikleri destek ve çalışmalarından dolayı Gençlik Kolları üyelerine teşekkür etti. Başkan Özacar, gençlik kollarının yerel seçimlerde kazanılan başarıda önemli bir paya sahip olduğunu belirterek; “Yerel seçim çalışmalarında büyük gayret sarf edip, kazandığımız başarıda önemli paya sahip olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gelibolu Gençlik Kolları Başkanı Uğur Papatya ve değerli çalışma arkadaşlarına başarı dileklerini paylaştığı nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.
CHP Gençlik Kolları Uğur Papatya, Başkan Özacar’ı tebrik ederek, kendilerine göstermiş olduğu misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.
Haber: Nermin KAYA

  Bu haber 681 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI