Bugun...

Belediyeden Ücretsiz Yaz Spor Okulu

Gelibolu Belediyesi’nin ilk kez 2016 yılında hayata geçirdiği Yaz Spor Okullarının basketbol branşında bu yılki aktiviteler için kayıtlar başlıyor. Spor okuluna 8 – 12 yaşları arasındaki çocuklar katılabiliyor.
facebook-paylas
 Tarih: 20-06-2019 15:45:38

Belediyeden Ücretsiz Yaz Spor Okulu

Gelibolu Belediyesi ve Geliboluspor  tarafından düzenlenen ücretsiz yaz spor okullarında basketbol branşında kayıtlar başlıyor.
Temmuz ve Ağustos aylarında düzenlenecek olan spor okuluna 8-12 yaşları arasındaki çocukların katılabileceğinin bildirildiği açıklamada, eğitimlerin Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni eski basketbolcu Taylan Gülmeden tarafından verileceği kaydedildi. Basketbol kursu 22 Haziran Cumartesi günü (yarın) saat 10.00’da Kapalı Spor Salonunda hem kayıt yapılacak hem de basketbol yaz kursları ile ilgili saat düzenlemesi yapılacak. 
Belediye Başkanı Mustafa Özacar, sporun ve sporcun gelişimi için yerel yönetim olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için de çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Gelibolu Belediyesi’nin ücretsiz yaz spor okullarının futbol branşı ile ilgili belediyeden yapılan açıklamada, planlamaların devam ettiği belirtildi.
Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 820 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI