Bugun...

Yağmur suyu kanalları temizleniyor

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’n tarafından yapılan çalışmalarda, şiddetli yağmurların neden olabileceği olumsuzlukları önlemek amacıyla dere temizlik çalışmaları ardından ilçe merkezindeki tüm yağmur kanallarının temizlik çalışmasını gerçekleştiriyor.
facebook-paylas
 Tarih: 11-12-2018 06:02:50  -   Güncelleme: 11-12-2018 06:17:50

Yağmur suyu kanalları temizleniyor

Su Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü, su akışına engel olan birikintilerin temizlenerek, olası felaketlerin yaşanmaması için yapılan çalışmada, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için tıkanan yağmur kanallarının çalışır duruma getirildiği ve yedi ayrı noktadan denize yağmur suyu deşarjının gerçekleştirildiği bildirildi.
Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, çalışma ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Ekiplerimizin yağmur suyu kanallarında yaptığı çalışmalar ile özellikle şiddetli yağış sonrası oluşabilecek sorunların ortadan kaldırılması hedeflemiştir. İlçemizin birçok bölgesinde bulunan yağmur suyu kanalları temizleniyor. Şiddetli yağmurlarda vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve yağan yağmur sonrası yaptığımız inceleme gezisinde çalışmadan olumlu sonuç aldığımız görebildik” dedi.

  Bu haber 741 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI