Bugun...
SON DAKİKA

SODAM’ın Yıl Sonu Sergisi Açıldı

facebook-paylas
 Tarih: 10-06-2024 18:52:29

SODAM’ın Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Gelibolu Kaymakamlığı bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yıl sonu sergisi bugün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıldı. Serginin açılışını Kaymakam Bekir Abacı ve eşi Fendiye Büşra Abacı, Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak ve kursiyerler yaptı. Sergide; ipek böceği el sanatları, el yapımı sabun üretimi kursu, dikiş nakış kursu, rölyef kursu, takı tasarımı, kuaför ve cilt bakımı, makrome, 3-6 yaş çocuk bakım kursu ve boncuk işleme kursu olmak üzere hazırlanan çeşitli eserler yer aldı.

Sosyal Dayanışma Merkezi Proje Koordinatörü Güzide Dağ, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Trakya Bölgesinde dezavantajlı bayanlara meslek edindirme ve becerilerine yönelik Gelibolu Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) koordinatörlüğünde gerçekleştirilen kursumuzda kursiyerlerimiz ile beraber çalışmalarımızı gerçekleştirdik.

İpek böceği el sanatları, el yapımı sabun üretimi kursu, dikiş nakış kursu, rölyef kursu, takı tasarımı, kuaför ve cilt bakımı, makrome, 3-6 yaş çocuk bakım kursu ve boncuk işleme kurslarımız ile 2023 - 2024 eğitim yılımızı tamamladık” dedi.

SODAM’ın yıl sonu sergisini gezen ilçemiz Kaymakamı Bekir Abacı; 2023-2024 eğitim-öğretim yılında kursiyer kadınların bir araya gelerek el emeği ile oluşturduğu sergide kursiyer, öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak da, “Gelibolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Sosyal Dayanışma Merkezi Projesi bünyesinde Atatürk Kültür Merkezi’nde açılan geleneksel yıl sonu sergisine katılım sağladık. Bu nadide sergide emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Haber: Filiz AYDIN

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI