Bugun...

Neşeli Minikler Anaokulu’ndan Yıl Sonu Etkinliği

facebook-paylas
 Tarih: 09-06-2024 18:30:03

Neşeli Minikler Anaokulu’ndan Yıl Sonu Etkinliği

Neşeli Minikler Özel Anaokulu, Atatürk Kültür Merkezi’nde yıl sonu etkinliği gerçekleştirdi.

Dün Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen yıl sonu etkinliğine Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Burak Batır, okul yöneticileri ile veliler yoğun ilgi gösterdi.

Minik öğrencilerin hazırladığı çeşitli gösteriler, katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. Öğrencilerin düzenledikleri gösterileri izleyen Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak; “Öğrencilerimize rehberlik eden ve onların bu güzel eserleri ortaya çıkarmalarına destek veren yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinlik boyunca çocuklar, dans, müzik ve tiyatro gibi çeşitli gösteriler sunarak hem eğlendiler hem de yeteneklerini sergilediler. Veliler, çocuklarının sahne performanslarını gururla izlerken, öğretmenler de öğrencilerinin yıl boyunca gösterdikleri gelişim ve başarılarla gurur duyduklarını belirttiler.

Yıl sonu etkinliği, çocukların rengarenk kostümleri ve enerjik performanslarıyla akıllarda kalırken, veliler ve katılımcılar bu güzel anıların tadını çıkardı. Neşeli Minikler Özel Anaokulu'nun bu başarılı organizasyonu, hem öğrencilere hem de ailelerine unutulmaz bir gün yaşattı.

Haber: Filiz AYDIN

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI