Bugun...

MHP ilçe teşkilatlarını yeniledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale’de ilçe teşkilatlarını yeniledi. İl yönetim kurulu ile başlayan yenilenme çalışmalar geçtiğimiz gün Mhp İlçe Teşkilatının görevden alınıp yeni kurucu isimlerinin bulunduğu yetki belgelerinin verilmesinin ardından 10 ilçede de tamamlandı. Bozcaada’da ilçe teşkilatı kuruldu.
facebook-paylas
 Tarih: 12-12-2018 06:16:51

MHP ilçe teşkilatlarını yeniledi

MHP Çanakkale’de 24 Haziran seçimi sonrasında başladığı yenilenme çalışmalarını tamamladı. Son olarak Gelibolu İlçe ve Yenice ilçe başkanlarına yetki belgeleri teslim edilerek büyük çaplı revizyon gerçekleştirildi. 
MHP İl Başkanı Hakan Pınar yaptığı açıklamada; “Yaz başı Lapseki İlçe teşkilatı ve 30 Ekim’de gerçekleşen il yönetim kurulu revizyon ve genişletme çalışmaları kapsamında il teşkilatımız dahil gerçekleşen Gelibolu ve Yenice teşkilat yenileme çalışmalarıyla birlikte toplam 10 teşkilatımız yenilenmiş ve ilçe teşkilatımız bulunmayan Bozcaada’da ilçe teşkilatı kurulmuştur. İl Kadın Kollarımızla birlikte 4 ay içerisinde hem 24 Haziran’ın yaralarını sarıp hem de il teşkilatı ve bağlılarında ihtiyaç duyulan değişiklikleri İl Kadın Kolları’nın yeniden teşkil edilmesi büyük bir hassasiyet ve titizlikle gerçekleşmiştir. Bunlar yapılırken bir taraftan da Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik hazırlıklar devam etmiş ve tüm güçlük ve engellere rağmen başta il teşkilatımız ve ilçe başkan ve yönetimlerinden alınan güçle hamdolsun bu günlere gelinmiştir. Zorumuzu kolay eden, halis niyet ve gayretlerimizi lütfuyla karşılıksız bırakmayan Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun. Bu vesile ile yetki belgelerini takdim ettiğimiz Gelibolu İlçe ve Yenice ilçe başkanlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
İlçemiz Mhp Kurucu İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Yetki Belgesin’de, Başkan Eyüp Büyükzöngür ve Üyeler olarak, Murat Şarlak, Hatice Karaağaç, Mesut Dobrucan, İrfan Pekdoğru, Kenan Şen, Adem Efe, Selman Yavaş, Sedat Özübir, Fatih Erer, Davut İnce, Eşref Günen, İbrahim Atanç, Derya Çam, Kamil Üner, Sedat Özkaya, Erhan Çimen, Hacı Acar, Fedai Gür, Zeki Kuru, Sabri Can, Erdoğan Sağlam, Ali Özdemir, Cemal Karaağaç, Yahya Güler, İsmail Serttaş, Soner Kiye, Ali Akalın, Ahmet Karagöz, Rahmi Karaca, Teyfik Acar, Levent Taşkın isimleri yer aldı.

  Bu haber 1506 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI