Bugun...

KAYMAKAM KILINÇKAYA ÖZEL BAKIM EViNi ZiYARET ETTi

İlçe merkezinde faaliyet gösteren Gelibolu Özel Bakım Merkezi’ni İlçe Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Türker Erdihan ile birlikte ziyaret etti.
facebook-paylas
 Tarih: 10-10-2018 06:24:53

KAYMAKAM KILINÇKAYA ÖZEL BAKIM EViNi ZiYARET ETTi

İlçemiz Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Bakım Merkezi hakkında Sorumlu Müdür Cevat Koç’tan detaylı bilgi alarak zihinsel, bedensel ve ruhsal engellilerin bulunduğu bölümleri ziyaret etti. Yaşlılar ile sohbet etti. Kılınçkaya"Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizin için ne lazım ve neye ihtiyacınız varsa bizler sizlerin emrindeyiz" ifadelerin kullandı.

Bakım Merkezinde kalan bakım evi sakinleri ile sohbet eden Kaymakam Hakan Kılınçkaya görüştüğü Bakım evi sakinlerine; ‘İsteğiniz, beğenmediğiniz, varsa sorun ve sıkıntılarınızı bizlere ulaşabilirsiniz’ diyerek her konuda yanlarında olduklarını dile getirdi.
Bakım Merkezinde kalan bakım evi sakinleri Kaymakam Hakan Kılınçkaya’nın ziyaretinden duydukları memnuniyetlerini belirterek kendilerine çok iyi bakıldığını, idare ve çalışanlarının bakım merkezinde kalanların sağlık ve huzuru için üstün gayret içinde çaba sarfettiklerini belirterek Kaymakam Hakan Kılınçkaya'ya teşekkür ettiler.

Haber: H. Hayrettin ÜNEL

  Bu haber 979 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI