Bugun...

Kayıp Balıkçının Cansız Bedenine Ulaşıldı

Gelibolu İskelesi'nde manevra yapan feribotun çarpması sonucu batan balıkçı teknesinde kaybolduğu bildirilen kişinin cesedi bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 13-12-2017 06:22:40

Kayıp Balıkçının Cansız Bedenine Ulaşıldı

Alınan bilgiye göre, Gelibolu ile Çardak arasında deniz ulaşımını sağlayan özel bir şirkete ait "Erdemler-5" isimli feribotun 7 Aralık'ta, Gelibolu İskelesi'nde manevra yaptığı sırada, tescili olmayan ve ışık donanımı bulunmadığı ileri sürülen balıkçı teknesine çarpması sonucu kaybolan 56 yaşındaki Şerafettin Çalışkan'ın cesedi, 5 gün sonra bulundu.
Sahil Güvenlik ekiplerinin de destek verdiği çalışmada suya giren çok sayıda dalgıç, olayın yaşandığı yerin 200 metre uzağında, 20 metre derinlikte Çalışkan'ın cesedine ulaştı. Ekiplerin çalışmasıyla sudan çıkarılan ceset, Gelibolu Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Sualtı çalışmaları nedeniyle bir süre durdurulan Gelibolu-Lapseki ve Gelibolu-Çardak seferleri yeniden başlatıldı.
Gelibolu ile Çardak arasında deniz ulaşımını sağlayan özel bir şirkete ait "Erdemler-5" isimli feribot, Gelibolu İskelesi'nde manevra yaptığı sırada, tescili olmayan ve ışık donanımı bulunmadığı ileri sürülen balıkçı teknesine çarpmış, kazada, çarpışmanın etkisiyle batan tekneden denize düşen Murat Sezek (43) aynı bölgede bulunan "Karahasanoğulları-2" isimli feribotun personeli tarafından kurtarılmış, kaybolan Şerafettin Çalışkan'ın bulunması için sahil güvenlik ve deniz polisi ekiplerince çalışma başlatılmıştı. 

  Bu haber 754 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI