Bugun...

Erol Çevik MHP'den Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Gelibolu MHP ilçe yönetim kurulu üyesi olan Erol Çevik, düzenlediği basın toplantısı ile belediye başkan aday adaylığını açıkladı.
facebook-paylas
 Tarih: 16-10-2018 07:15:26

Erol Çevik  MHP'den  Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

MHP ilçe binasında, MHP ilçe başkanı Eyüp Büyükzöngür ile yönetiminde katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyen Erol Çevik, belediye başkan aday, adaylığını açıkladı.
Erol Çevik yaptığı açıklamasında "Mustafa Kemal Atatürk'ün millete efendilik  yoktur, hizmet etmek vardır. Bu millet, millete hizmet eden onun efendisi olur" sözleriyle açıklamasına başladı ve sözlerini şöyle tamamladı.
"Atamızın bu sözüne layik olabilmek, ilçemizin güzide ilçelerinden olan, Gelibolumuzun tarihi, coğrafi konumu, kültürel ve turizm yönünden hakkettiği yere taşıyabilmek için, 2019 Mali Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Gelibolu belediye başkanlığı aday, adaylığı için saygı değer Gelibolu halkının teveccülüğü, ailem ve sevdiklerimden aldığım destekle yola cıkıyorum. Gelibolu'nun sıkıntılarını iyi analiz ettk, Gelibolunun nelerinin eksik olduğunu iyi biliyoruz. Neler yapılması gerektiğini ve bu güne kadar nelerin yapılmadığının farkındayım. Vatan ve millet sevgimiz, Cumhuriyete olan bağımlılığımız ve Gelibolu'ya olan yüve sevdamız ve tüm Gelibolu halkı ile elele, gönül, gönüle, ilkeli, ahlaklı, eşit ve çağdaş belediyecilik anlayışıyla ülkemizde birçok örneği bulunan Milliyetci Hareket Partisinin belediyecilik anlayışını Geleibolu belediye başkanlığına taşımak için geliyoruz inşallah." dedi.
Erol ÇEVİK Kimdir?
Aslen Kırıkkale doğumlu olup, 25 yıl TSK’nın çeşitli kademelerinde, Türkiye’nin değişik illerinde görev yaptıktan sonra emekliliğine müteakip birikimlerini Gelibolu ilçesinde yatırıma dönüştürerek 10 yıldır yaşadığı ilçemizde Anafartalar şirketler grubu ortağı olarak yaşamına devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilen Erol ÇEVİK evli ve 2 çocuk babasıdır.

  Bu haber 1806 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI