Bugun...

“Değerlerimizin Unutulmaya Çalışılması Bizlerin Umudunu Kırmaya Yetmeyecektir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmail Parlak, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’üncü yılı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
facebook-paylas
 Tarih: 17-05-2019 15:28:33  -   Güncelleme: 17-05-2019 15:52:33

“Değerlerimizin Unutulmaya Çalışılması Bizlerin Umudunu Kırmaya Yetmeyecektir”

CHP’li Parlak, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Demokrasi, laiklik, insan hakları ve Cumhuriyet değerlerimize sahip çıkılması konusunda toplumsal duyarlılıklarımızın yükseldiği bir dönemden geçiyoruz. Demokratik, laik, çağdaş Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’üncü yıldönümünü içtenlikle kutluyorum.
Milli bayramların kutlama biçiminden, eğitim ve hukuk sistemine kadar geniş bir yelpazede yapılan değişikliklerle adım adım milli ve manevi değerlerin unutulmaya çalışılması bizlerin umudunu kırmaya yetmeyecektir. Atatürk ilke ve devrimlerinin, başta eğitim olmak üzere yaşamımızın her alanında rehber alınması öncelikli hedefimiz olacaktır. 19 Mayıs, İstiklal aşkıyla tüm dünyaya destanını duyuran nice kahraman, “Ya İstiklal, Ya Ölüm” diyor: Antepli Şahinlerin, Sütçü mamlaarın, Hasan Tahsinlerin, Seyid Onbaşıların, Atatürk’ün yaktığı özgürlük ateşidir.
Bu duygu ve düşüncelerle başta büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum”
Haber: Nermin KAYA

  Bu haber 655 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI