Bugun...

CHP’den İmamoğlu’na Destek

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyası için başlatılan bağış kampanyasına ilçemizden de destek geldi.
facebook-paylas
 Tarih: 17-05-2019 15:50:31

CHP’den İmamoğlu’na Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyası için açılan hesaba topluca para yatırarak destek verdi. CHP İlçe Başkanı İsmail Parlak, İl Genel Meclis Üyesi Nihat Öner, CHP Yönetim kurulu üyeleri ve CHP’li vatandaşlar, dün ilçemizdeki İş Bankası’nın önünde buluşarak, önce toplu hatura fotoğrafı çektirdi, ardından banka şubesine geçerek Ekrem İmamoğlu’nun kampanya hesabına bağış yaptı.
CHP İlçe Başkanı İsmail Parlak burada yaptığı açıklamada, “Sevgili İmamoğlu mazbatasını alıp İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmıştı. Ancak gelişen süreçte iktidarın baskısı ve İstanbul’u kaybetmeme güdüsüyle haksızlığa uğrayarak mazbatası elinden alındı. Bu haksızlığı perçinlemek isteyen iktidar, tüm gücünü kullanarak İmamoğlu’nun karşısına çıkacak. Kendisinin bu seçimde başarılı olacağına inancımız tamdır. Her şey güzel olacak” dedi
Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 976 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI