Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Soyuak’tan Ankara Temasları

facebook-paylas
 Tarih: 22-05-2024 19:36:45

Başkan Soyuak’tan Ankara Temasları

İlçemiz Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, belediyeyi ilgilendiren çalışmalar ile ilgili görüşmek üzere Ankara’ya giderek ziyaretler gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, Ankara ziyaretleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı ve DSİ Genel Müdürlüğü’ne ziyaretler gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, Ankara temasları kapsamında ilk olarak Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı’yı ziyaret etti. Belediye Başkanı Soyuak, geçtiğimiz günlerde ilçemizi ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yazgı ile ilçemize yapılacak olan yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Soyuak, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yazgı’ya nazik misafirperverlikleri için Gelibolu halkı adına teşekkürlerini sundu.

Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’ın bir sonraki ziyareti Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’ne oldu. DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’yı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Soyuak, ilçemiz genelinde DSİ ile birlikte gerçekleştirecekleri projeler hakkında görüştü. Belediye Başkanı Soyuak, konukseverliği için DSİ Genel Müdürü Balta’ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Soyuak, Ankara ziyaretleri ile ilgili; “Gelibolu’muza hizmet etmek adına Devletimizin tüm kurumları ile koordineli olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 630 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI