Bugun...

ALTUNAY’DAN AÇIKLAMA

facebook-paylas
 Tarih: 25-08-2017 14:47:00  -   Güncelleme: 28-08-2017 05:51:00

ALTUNAY’DAN AÇIKLAMA

Ak Parti İlçe Başkanılığı için son gün adaylığını açıklayan Tamer Altunay parti içinde yapılan Temayül sonrası yazılı basın açıklaması yaptı.
Altunay; “Bilindiği üzere Akparti İlçe başkanlığına son gün İlçe başkanı olarak aday oldum.
Gelibolu’ da yaşayan bir kişi olarak böyle bir girişimde bulunma zorunluluğundan ve sorumluluğundan ötürü aday oldum.
Bu kısa süreçte bile basına verilen bilgiler ile ve sözlü olarak yok birine destek olmak, yok şöyle, yok böyle söylemlerine maruz kaldım. Şimdi tüm kamuoyu ile paylaşıyorum; Gelibolu’ da yaşantım sürecinde birçok sosyal ve hizmet içerikli birçok dernek ve kuruluşta görev yaptım.”
Altunay;“AL ELİ ile değil hep VER ELİ ile hizmet ettim. KARŞILIK BEKLEMEDEN GELİBOLU SEVDASI İLE bir birey olarak GELİBOLU’YA ve İNSANLARIMIZA ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLDUM.
BUNLARI YAPARKEN ARKAMDA BİR DEVLETİN GÜCÜ İLE DEĞİL KENDİM VE DOSTLARIMIN İMKANLARI İLE YAPMAYA ÇALIŞTIM. BUNU GELİBOLU’ DA YAŞAYAN TÜM HALKIMIZ, SİYASETÇİLERİMİZ, BÜROKRASİMİZ BİLİR.
TÜM KAMUOYUNA AÇIKLIYORUM;
Basında çıkan ve çıkarılan yok şuna destek olmak için çıkmışım, yok şöyle olmuş, yok böyle olmuş gibi söylemlerle kimse beni o konuma düşüremez.
Tam tersine; mevcut yönetimin yetersiz kaldığı; Gelibolu’da içinden bölünmüş bir yönetimin fayda getirmeyeceği düşüncesi ile ve de Gelibolu’nun sorunları ile ilgili sivil toplum örgütleri arkadaşlarımızla, Sayın Vekilimiz Bülent TURAN’a gidip derdimizi anlattık. Bülent Bey’e kendimin aday olmayacağımı da ifade etmişimdir, arkadaşlarımın yanında .
Fakat süreç içerisinde baktım ki mevcut durumda mevcut yönetim ikiye bölünmüş, iki ayrı aday çıkmış,bunun sorunu çözmeyeceğini düşünerek, son dakikada fedakarlık yaparak aday oldum.
Bu süreçte bazı menfaat çevreleri yine devreye girerek yetkili organları yanlış ve yalan söylemlerle etkilemişlerdir. Bir yere gelirken bizler birilerinin üzerine basarak asla gelmeyiz.
Sayın Cumhurbaşkanımızın, Rejonu ben koyarım sözü bu olayda da benim içinde aynıdır.
Tamer ALTUNAY asla bir listeye, bir kişiye destek olmak için oyunla, düzenle bir yere aday olmaz, olursa Gelibolu için aday olur. Bunun adını da kendi koyar. Bu gelişen süreçte tüm Muhtarlarımızın, tüm Sivil Toplum Örgütlerimizin ve tüm dostlarımızın bize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum.
Genel Merkezimiz Adayını seçmiştir. Sayın Mehmet GÖZÜTOK kardeşimiz Gelibolu Ak Parti İlçe Başkanı olmuştur. Kendisini tebrik eder, çıktığı yolda başarılı olmasını temenni ederim. Saygılarımla.”

  Bu haber 1056 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI