Bugun...

“19 MAYIS MİLLİ MÜCADELENİN İLK ADIMIDIR”

İlçemiz Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Soyuak mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı oluşturan ve milletimizin kaderini değiştiren 19 Mayıs 1919’un, 105. yıl dönümünü milletçe hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
facebook-paylas
 Tarih: 16-05-2024 11:25:31

“19 MAYIS MİLLİ MÜCADELENİN İLK ADIMIDIR”

Büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde, fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin gençlere emanet edildiğini, gençlerin geleceğe güvenle bakması ve onların her alanda gelişmelerini sağlamak amacıyla durmaksızın çalıştıklarını da vurgulayan Başkan Soyuak, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tarihe gömülmek istenen bir milletin tekrar doğuşu, özgür ve refah yarınlara yürüyüşüdür. Bizler de bu doğrultuda ‘Düşünen, üreten, bir şehir yaratma amacıyla, gençlerimizin geleceğe emin adımlarla ilerlemeleri için her alanda var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” açıklamasında bulundu.

Haber: Cevriye ŞAHİN

  Bu haber 277 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI