Bugun...


Yeşilçam’ın Usta Oyuncusu Cüneyt Arkın Yaşama Veda Etti
Tarih: 28-06-2022 19:47:31 Güncelleme: 28-06-2022 19:47:31 + -



facebook-paylas
Tarih: 28-06-2022 19:47

Yeşilçam’ın Usta Oyuncusu Cüneyt Arkın Yaşama Veda Etti

85 yaşında hayatını kaybeden Türk sinemasına damga vuran isimlerin başında gelen Cüneyt Arkın’ın ölümü dün ülke gündeminin başına otururken, Belediye Başkanı Özacar da bir taziye mesajı yayınladı.

Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayata veda etti. Önceki gece saatlerinde hastaneye kaldırılan Arkın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Usta sanatçının vefatı Türkiye'yi yasa boğdu.

Cenazesi 30 Haziran 2022 Perşembe günü Atatürk Kültür Merkezi’ndeki törenin ardından öğlen namazına müteakip Teşvikiye Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek olan ünlü sanatçının ölümünün ardından Gelibolu Belediyesi ve Belediye Başkanı Özacar sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.

Başkan Mustafa Özacar üzüntüsünü, “Türk sinemasının efsane aktörlerinden, sanatçılığı ve karakteri ile gönülleri fethetmiş usta oyuncu 'ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sanat camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” sözleri ile dile getirdi.

Gelibolu Belediyesi’nin hesabından yapılan paylaşımda da “85 yaşında hayata gözlerini yuman Türk sinemasının efsane oyuncusu ’a Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm sanat dünyasına başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.” ifadelerine yer verildi.

Bizlerde Ayyıldız Gazetesi olarak Yeşilçam’ın çınarına Allah’tan rahmet diliyoruz.

Haber: Cevriye ŞAHİN




Bu haber 403 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABER Haberleri

YUKARI