Bugun...


BAŞKAN ÖZACAR, ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYOR
Tarih: 27-06-2022 18:57:03 Güncelleme: 27-06-2022 18:57:03 + -



facebook-paylas
Tarih: 27-06-2022 18:57

BAŞKAN ÖZACAR, ARAÇ FİLOSUNU  GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYOR

Gelibolu Belediyesi, hizmet kalitesini yükseltmeye devam ederek, halkımıza daha hızlı ve etkin hizmet sunmak adına makine ve araç parkını genişletmeye devam ediyor. Son alınan çöp kamyonu araç parkındaki yerini dün aldı.

  

 Belediye Başkanı Mustafa Özacar, kuruma hibe ve satın alma yoluyla kazandırdığı araçlar ve iş makineleri ile Gelibolu Belediyesi’nin makine-araç parkını büyütmeye devam ediyor.

   Başkan Özacar, kuruma son olarak satın alma yoluyla olmak üzere yeni çöp kamyonu kazandırdı. Devlet Malzeme Ofisinden satın alınarak teslim alınan Mercedes Benz Atego marka 11+1 m3 hacimli hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün makine ve araç envanterine dahil edildi.

Temizlik İşleri Müdürü Gökhan Alemdar ile birlikte belediye ana hizmet binasının önüne getirilen yeni araçla ilgili sosyal medya hesabında açıklamada bulunan Başkan Özacar, “Gelişen ve büyüyen ’muza daha kaliteli hizmet üretebilmek için kurumumuzun makina ve araç parkını güçlendirmeye devam ediyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak olan yeni kamyonun güzel şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

   Belediye Başkanı Özacar, hızla büyüyen ve gelişen ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak için bütçeleri doğrultusunda yeni iş makinesi ve araç alımının süreceğini sözlerine ekledi. Gelibolu Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından da nazar boncuğu konularak “Belediyemize bir yeni araç daha…” paylaşımında bulunuldu.

Haber : Engin AYDIN




Bu haber 366 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABER Haberleri

YUKARI