Bugun...


Mavi Bayrak Hamzakoy’da Dalgalanmaya Devam Edecek
Tarih: 27-06-2022 18:49:56 Güncelleme: 27-06-2022 19:09:56 + -



facebook-paylas
Tarih: 27-06-2022 18:49

Mavi Bayrak Hamzakoy’da Dalgalanmaya Devam Edecek

2017 yılından bu yana tamamı ile halka açık ücretsiz olarak hizmet veren Hamzakoy Halk Plajımızda dalgalanmaya devam eden Mavi Bayrak, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramında düzenlenecek törenle bir kez daha göndere çekilecek.

 

Düzenleme ve yenileme çalışmaları ile nitelikli plajlara verilen Uluslararası Çevre Ödülü olan “Mavi Bayrak” almaya 2017 yılında hak kazanan Hamzakoy Halk Plajı’nda bu bayrak bu yıl yedinci kez üst üste dalgalanmaya devam edecek.

Deniz suyunun kalitesi ve çevre temizliği kriterleri uygun görülen plajlara mavi bayrak ödülünü veren Dünya Çevre Eğitim Vakfı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren TÜRÇEV’in (Türkiye Çevre Eğitim Vakfı) Kuzey Ege İller Koordinatörü Doğan Karataş, 2022 yılı için “Mavi Bayrak”ı Belediye Başkanı Mustafa Özacar’a makamında teslim etti. Çevre ödülü 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri çerçevesinde saat 17:00’de düzenlenecek törenle göndere çekilecek.

Bu konuda kendisine ait sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Özacar,  “2017 yılından bu yana tamamı ile halka açık ücretsiz olarak hizmet veren Hamzakoy Halk Plajımızda dalgalanmaya devam eden Mavi Bayrak, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramında düzenlenecek törenle bir kez daha göndere çekilecek. Bayrağımızı bugün teslim aldık. Hamzakoy Halk Plajı, keyfini çıkarmanız için sizleri bekliyor.” ifadelerini kullandı.

Gelibolu Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da “Temiz ve bakımlı uluslararası standartlardaki plajlara verilen çevre ödülü olan “Mavi Bayrak”ı Hamzakoy Halk Plajında 6. kez üst üste dalgalandırmanın gururunu yaşıyoruz.” ifadelerine yer verildi. Haber: Cevriye




Bu haber 431 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABER Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI