Bugun...

TRAFiK MAGANDASINA 8.000 TL CEZA

İlçemiz Küçük Sanayi Sitesinde drift/spin atan, polis ekiplerinden kaçan alkollü sürücü polisin sıkı takibi sonucunda Karayolları 13. Gelibolu Şefliği yakınlarında kıskıvrak yakalandı.
facebook-paylas
 Tarih: 28-11-2018 06:36:23

TRAFiK MAGANDASINA  8.000 TL CEZA

İlçemizde yaşayan vatandaşlardan gelen şikayet ve ihbarlar, STK temsilcileri ve kamu görevlilerinin İlçe Emniyet Müdürlüğüne iletmiş olduğu tespitler de değerlendirilerek, trafik kurallarını hiçe sayarak genç, çocuk, yaşlı demeden kent sakinlerinin canını ve malını tehlikeye atan, aynı zamanda ev, işyeri ve sosyal hayatlarındaki huzurlarını vurdum duymazlıklarıyla sürekli kaçıran sürücülere karşı, sadece ilçede trafik personeli ile değil istisnasız tüm birimler seferberlik ruhuyla mücadele etmektedir.
İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin fedakârca görev yapmasının yanı sıra, hemşerilerimizin de destekleri ile meyve veren çalışmalar başarı ile devam etmektedir.
26.11.2018 tarihinde Gelibolu Sanayi sitesinde drift/spin atan kaba tabiri ile “Trafik magandası” Şahin marka araç sürücüsü E.E polislerin dur ihtarma ve uyarılarına uymayarak kaçmaya başlamış, araç ilçe merkezinde uzun süren kovalamaca sonrasında emniyet güçlerinin kararlı takibi ile Karayolları 13. Gelibolu şefliği ilerisinde toprak yolda araç sürücüsü ile birlikte yakalanmış, araç sürücüsü E.E isimli şahsa Karayolları Trafik Kanunun 48/5 md. Alkollü Araç Kullanmaktan 1002 TL, 36/3 a md. Sürücü Belgesiz Olarak Araç Kullanmaktan 2018 TL ve 67/1 d md. Herhangi Bir Zorunluluk Olmaksızın, Karayollarında Dönüş Kuralları Dışında Bilerek İsteyerek Aracın El Freninin Çekilmesi Suretiyle veya Başka Yöntemlerle Aracın Ani Olarak Yönünün Değiştirilmesi veya Kendi Etrafmında Döndürülmesinden (Drift/Spin Atmak) 5010 TL olmak üzere toplam 8030 TL Trafik para cezası kesilmiş, Ayrıca 1.00 promil üzerinde alkollü araç kullanmaktan adli işlem Trafik Güvenliğini Kasten Tehlikeye Sokmaktan adli işlem yapıldığı öğrenilmiştir.

  Bu haber 1238 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI