Bugun...

MHP‘DEN iL GENEL MECLiS ADAY ADAYLIĞI iÇiN BAŞVURU YAPTILAR

MHP İlçe Başkanı Eyüp Büyükzöngür ve MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Bartın’ında katıldığı, MHP İl Genel Meclis Aday Adaylığı başvurularında Süleyman Kuşuz, Çoşkun Güler, Hüseyin Öner Gündoğdu ve Serkan Gelmez MHP ‘den İl Genel Meclisi için başvurularını MHP İlçe Başkanı Eyüp Büyükzöngür’e sundular.
facebook-paylas
 Tarih: 30-11-2018 06:33:36

MHP‘DEN iL GENEL MECLiS ADAY ADAYLIĞI iÇiN BAŞVURU YAPTILAR

İl Genel Meclis Üyesi adayları sırasıyla konuşma gerçekleştirdiler. İlk konuşmayı Süleyman Kuşuz yaptı
İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Süleyman Kuşuz konuşmasında ;
    Ben Süleyman Kuşuz 1977 doğumluyum.Bayırköy doğumlu aslen Bayırköy Köyü’nde ikamet etmekteyim. Evli ve 3 erkek çocuğu babası. Ülkücülüğümüzü, milliyetçiliğimizi tartışmak istemiyorum.Bu işin sevdalıları hepsi burada bizde bu partiye hizmet edebilmek için kendimizi aday olarak göstetriyoruz. Tabi bu yönetimimizin ve halkımızın seçmesi içindir. 
  İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Önay Gündoğdu konuşmasında ;
“ Ben  Hüseyin Öner Gündoğdu Milliyetçi Hareket Partisinde bende il genel meclis aday adayıyım.1960 Gelibolu doğumluyum.Partinin bana verdiği görevi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım.Hizmet için varız,hizmet için çalışacağız.Memleketimiz için hayırlı olan herşeyi yapmaya çalışacağız.”diyerek sözlerini tamamladı. 
İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Coşkun Güler konuşmasında;
“ İl Genel Meclis Üyesi Adayı İsmim Coşkun Güler 1964 evliyim ve 1 kız babasıyım. Ben 2019 yılı 31 Martta mahalli idareler seçiminde İl Genel Mecvlis Üyeliği Aday Adaylığımı açıklıyorum.Hedefim 17 bindir üç tane il genel meclis üyesidir.Herkese başarılar diliyorum.”diyerek sözlerini tamamladı
  İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı  Serkan Gelmez ise;
     Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum ile çevremizi kuşatan siyasi kargaşadan kurtulmak için önümüzdeki seçimleri fırsat bilerek tüm gayretimizle çalışarak Türk Milleti’nin teminatı olan MHP ‘yi ülke yönetimine taşımalıyız.
     Kutlu geçmişimizden aldığımız güç ve iman ile geleceğimizi kuşatmalıyız bu yüzden amaca yönelik çalışmalar her dava arkadaşımız için kutsal ve milli bir görevdir.İşte bu sebeple Gelibolu’da MHP İl Genel Meclisi Üyeliğimi açıklıyorum.Siz Serkan Gelmez’i çok iyi tanıyorsunuz.Serkan Gelmez de sizleri Gelibolumuzu ve Köylerimizi çok iyi tanıyor.
     İl Genel demek köylere hizmet götürmek demektir.Gelibolumuza köylerimize hizmet götürmek için ekibimle ve dava arkadaşlarıma canla başla çalışacağıma huzurunuzda söz veriyorum.Aynı zamanda köylerimiz ve Gelibolumuzla ilgili projelerimiz de var ilerleyen zamanlarda bunları sizlerle paylaşacağım.
     Ben Geliboluluyum ben ve ailem Gelibolulu ben sizin çocuğunuzum ben sizin kardeşinizim .Gelibolu ve Köylerimizin manevi dünyamızın bize verdiği güç ve imanla Gelibolu’yu ve MHP Çanakkale de il genelde en iyi şekilde temsil edeceğime söz veriyorum.O inanç ve o kudretle hep birlikte başaracağız. Başarmanın yolu  bu ülkeye kendini adamış vatan ve bayrak sevdalısı ülkücülerin birlik ve beraberlik içinde çalışmasından geçmektedir. Dargınlıkları ve küskünlükleri bir köşeye bırakıp el ele omuz omuza beraber çalışmaktan başka seçeneğimiz yoktur.
MHP’nin dün olduğu gibi bugünde yüce Türk Milleti’ne hizmet borcu vardır.Artık zaman gelmiştir.MHP yetişmiş,eğitimli kadroları üretken hizmet anlayışı gelişmiş vizyonu ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yönetmeye hazırdır ve tarihtir.İşte bu sebepten dolayı en başta birbirimizi ve milletimizin her bir ferdinin kucaklamak zorundayız.Kimseyi ayırmadan ,kimseyi ayrıştırmadan,kimseyi ötekileştirmeden genel başkanımızın talimatları doğrultusunda mücadelemizi sürdürmek ve davamıza her bir insanımıza anlatmak zorundayız.Bunun başka yolu yoktur.
Sözlerimi burada bitirirken 2019 yerel seçimlerinin ülkemize ,vatanımıza,Çanakkalemize ve Gelibolumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”diyerek sözlerini tamamladı.
   Konuşmaların ardından MHP İlçe Başkanı Eyüp Büyükzöngüre belgelerini teslim eden adaylar MHP için hayırlı olmasını dilediler.
İl Genel Meclis üyeliği aday adaylığı açıklama toplantısına İl Teşkilatlarından Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Gökhan Demirkol,  MHP İlçe Başkanı Eyüp Büyükzöngür, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Bartın, İl Genel Meclis Üyesi Aday adayları Süleyman Kuşuz, Serkan Gelmez, Coşkun Güler, Hüseyin Öner Gündoğdu ve çok sayıda partili katıldı.

  Bu haber 1780 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI