Bugun...

İyilik Kervanı" İlçemize Geldi

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve Genel İdare Kurulu Üyesi Sinem Uludamar, partisinin başlattığı "İyilik Kervanı" çalışması kapsamında ilçemize geldi.
facebook-paylas
 Tarih: 06-10-2018 07:06:50

İyilik Kervanı

Genel İdare Kurulu Üyesi Sinem Uludamar, ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayar ile İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
Burada partililere İyilik Kervanı hakkında bilgi veren Milletvekili Ümit Dikbayır, yaptığı açıklamada, yerel seçimler öncesi sahanın nabzını tutmak istediklerini dile getirek, "Bununla ilgili olarak görevli arkadaşlarımız gördükleri, duydukları, edindikleri bilgileri bir rapor haline getirip genel merkeze sunacak" dedi.
Dikbayır, önceki akşam İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde bir grup tarafından slogan atılması olayına da değinerek, şöyle konuştu:
"40-50 tane genç çocuğu evin önüne gönderip, slogan attırarak daha önce korkuttuğu kişiler gibi korkulacağını zannetti. Sayın Meral Akşener'in evinin önünde hiç koruma yok. Evinde de koruma yok. Tek başına eşiyle beraber dışarı çıktı. Çocuklar ne yapıyorsunuz diye hesap sordu. Aslında hesap sordu kelimesi belki çok yapılan tavırla uygun düşmeyebilir. Zira o çocuklar başka anne, babaların çocukları. Birilerinin yönlendirmesiyle oraya gelmiş, genç çocuklar. Onlar da bu yaptıklarının ne kadar doğru olmadığını üzerinden çok zaman geçmeden anlayacaklardır" ifadelerini kullandı.
Buradaki toplantının ardından hepbirlikte Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası ve ardından Gelibolu Esnaf Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ettiler.

Haber: Mehmet BOZKURT

  Bu haber 11337 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI