Bugun...

ÇöP KONTEYNERLERi YERiNDE DEZENFEKTE EDiLiYOR

Temizlik çalışmalarına ara vermeden devam eden Gelibolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla oluşabilecek koku ve bakterileri önlemek amacıyla ilçedeki çöp konteynerlerine yerinde bakım, onarımı ve dezenfekte çalışmalarını yapıyor.
facebook-paylas
 Tarih: 21-07-2018 06:10:45

ÇöP KONTEYNERLERi YERiNDE DEZENFEKTE EDiLiYOR

Temizlik İşleri ekipleri ilçe sakinlerinin konteyner kokusundan rahatsız olmamaları için çöp konteynerlerinin temizlik bakımına özen gösteriyor. Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almasının amaçlandığı çalışma kapsamında, çöp konteynerleri bulundukları alandan uzaklaştırılmadan dezenfekte ediliyor.
Çevre temizliği ve sağlığı açısından da büyük önem taşıyan dezenfekte çalışmalarında konteynerler önce bol köpükle yıkanıyor, belli bir sürenin ardından da durulanıyor.

Gelibolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla oluşabilecek koku ve bakterileri önlemek, kentin daha temiz bir havaya kavuşturulması amacıyla ilçemiz mücavir alanları içerisindeki çöp konteynerlerini yerinde dezenfekte ediyor.
Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almasının da amaçlandığı çalışma kapsamında, çöp konteynerleri bulundukları alandan uzaklaştırılmadan dezenfekte ediliyor.
Yetkililer, bu uygulama ile konteynerlerin farklı bir alana taşınarak aynı işlemin gerçekleştirilmesi ve yerlerine geri getirilmesi sırasında zaman kaybedilmesinin ve vatandaşların mağduriyetinin önüne geçildiğini belirttiler.
Sıcak havayla beraber daha da artan çöp kokusu ve oluşan mikroplara karşı çöp konteynerleri temizleme çalışmalarının daha sık yapıldığı bildiren yetkililer, açıklamada; yapılan temizleme çalışması ile çöp konteynerlerinin, uygulamanın konteynerlere dezenfektan ve koku giderici sıkılmasının ardından toz kireç serpilerek gerçekleştirildiğini belirttiler.

  Bu haber 838 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI