Bugun...

CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Özgür Ceylan SEÇiM TURLARINA DEVAM EDiYOR

CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Özgür Ceylan, Eşi ile birlikte CHP İlçe Başkanlığını ve daha sonrada Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ı makamında ziyarette bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 14-05-2018 06:02:55

CHP Çanakkale  Milletvekili Aday Adayı  Özgür Ceylan SEÇiM TURLARINA DEVAM EDiYOR

Çanakkale CHP Milletvekili aday adayı Özgür Ceylan yaptığı konuşmada; 
Ülkemiz çok önemli günlerden geçiyor. Mevcut iktidar artık ülkeyi yönetemediğini itiraf ederek hızla baskın seçime sürüklemektedir. 16 yılda açtıkları ahır tahribat nesiller boyu acısını hissedeceğimiz derin yaralara yol açmıştır. Üretmeden tüketen ekonomimiz samanı bile ithal eden, cumhuriyet döneminin bütün fabrikalarını satan anlayışla artık batmak üzeredir. Dışa bağımlılığımız yüzünden milli egemenlik ve tam bağımsızlığımız çok ciddi tehlike altındadır. Atatürk’ün de işaret ettiği gibi, hiçbir millet ekonomik bağımsızlığını sağlayamadan tam bağımsızlığını sağlayamaz. Reza Sarraf olayında da açığa çıktığı gibi güzel yurdumuz küresel sermayenin piyonlarının cirit attığı bir hale gelmiştir.
 Eğitim sistemimiz tamamen çökmüş durumdadır. 16 yılda 14 kez değiştirilen eğitim sisteminde artık okullarımız öğrenci yetiştiremez hale gelmiştir. Her gelen bakan önceki bakana muhalefet etmekte, sil baştan yeni düzenlemeler getirmektedir. 16 yılda 6 kez bakan değişti. Veli mutsuz, öğrenci mutsuz, öğretmen mutsuz. Öğrenciler için yapılacak olan sınavları kimse bilmiyor. 
İşsizlik cumhuriyet tarihinin en yüksek noktasına ulaştı. Büyük emeklerle masraflarla okuttuğumuz çocuklarımız işsiz dolaşıyor. Resmi rakamlara göre 4 milyona yakın insanımız işsizdir. Ülkemizde misafirlikleri kalıcı hale gelen Suriyeli mülteciler düşük ücretlerle çalıştırılıyor. Bu durumda işsizlik ve fakirlik artmış oluyor. 
Sağlıkta hınca hınç dolu hastanelerde vatandaşına müşteri gibi bakan devlet anlayışı ile karşı karşıyayız. Muayene, ilaç, tahlil ve her şey katkı payı altında ücretle sağlanıyor. Vatandaşlar hastaneye gittiklerinde nasıl bir hesap çıkacağını düşünür duruma geldiler. 
Dış politikamız savruluyor. Kavgalı olmadığımız bir tane ülke kalmamıştır. Sabah ve öğleden sonra ayrı dış politika izlenmektedir. Bu dış politika değil, resmi becerisizliktir. İç politikada kullanılan ayrıştırıcı ve zehirli dil, her gün birilerini FETÖ’cü veya PKK’lı ilan ederken yıllarca aynı menzile yürümeyi, ne istediniz de vermedik söylemlerini yaşadığımız darbe girişimini Habur’da davul zurna ile karşılayan çadır mahkemelerinde haklanan teröristleri açılım ve akil adamlar sürecini unutturmaya çalışıyorlar. 
Yolsuzluk, hukuksuzluk en üst seviyeye geldi. Man adalarında açılan şirketler, cüppesini ilikleyecek yargı mensupları, futbola bile karışan cumhurbaşkanı iktidarın artık yolun sonuna geldiğini gösteren en önemli göstergeleridir.
Düzmece Ergenekon ve Balyoz davaları ile karartılan hayatlar hala unutulmamıştır. Sindirilen hapsedilen basın, kısıtlana n özgürlükler, çocuklara tecavüz eden tarikatlar, uzaklaşılan laiklik anlayışı bu çöküşün ve gidişin nedenleridirler. 
Dev çınar Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla cumhuriyetimizin kurucu anlayışına geri dönerek Atatürk’ün devrimlerini yeniden hayata geçirmektir. Ben kendi adıma bunun için çalışmak ülkemiz siyasetine Çanakkale’mize daha fazla katkı sağlamak düşüncesiyle bugün burada partimizden milletvekilliğine aday adaylığımı açıklıyorum. 
2013 yılından beri çalıştığım örgütümde ilçe başkan yardımcılığı, ilçe sekreterliği ve iki dönemdir de ilçe başkanlığı görevinde bulundum. Biga Belediyesini partimize kazandırıldığı yerel seçimlerde görev alarak mutluluğu arkadaşlarımla yaşadım. Genel seçimler, referandum ve cumhurbaşkanlığı seçimi ile birlikte yöneticilikte 6 yılda çalışacağım 6.’ıncı seçimde edindiğim tecrübe ve bilgiyle örgütten gelen örgütün tozunu yutmuş bir arkadaşınız, kardeşiniz olarak aday adayıyım. Partimin vereceği görevi ayrım gözetmeksizin yapmak için aday adayıyım. Bu gidişi sona erdirmek, çocuklarımıza aydınlık bir gelecek bırakmak adına canla başla çalışmak için aday adayıyım. Atatürk Türkiye’sine, Cumhuriyete ve Türk insanına inandığım için aday adayıyım. Bir olursak, birlik olursak, çok çalışırsak kazanacağımıza inandığım için aday adayıyım. 
24 Haziran’da yeni, aydınlık dönemi hep birlikte başlatacağımıza olağan inancımı yenileyerek ilçe başkanlığı ve yönetiminde görev yaparken birlikte çalıştığım yönetici arkadaşlarıma, belediye başkanlarına, kadın kolları başkan ve yöneticileri, gençlik kolları başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, hep yanımda olan tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunarım, dedi. 
 ÖZGÜR CEYLAN KİMDİR? 
Özgür Ceylan Çanakkale’nin Yenice İlçesi Naipli Köyü kayıtlı olup 1973 doğumlu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Biga’da tamamlayan Ceylan, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde İşletme okudu. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik stajını tamamlayarak SMMM oldu. Ancak Özgür Ceylan mali müşavirlik yapmayarak ailesine ait iş yerlerinde koordinatörlük görevini yürüttü. 
2007 yılında kendi şirketini kuran Özgür Ceylan, inşaat malzemeleri ticaretine başladı.  2012 yılında CHP İlçe Yönetimine seçilen Özgür Ceylan, İlçe Başkan yardımcılığı, ilçe sekreterliği ve iki dönemde İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. Evli ve bir çocuk babası olan Özgür Ceylan orta derecede İngilizce biliyor.
Özgür Ceylanın aday adaylığını açıklama toplantısına; Belediye Başkanı Özacar, CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya, Kadın Kolları Başkanı Yeter Deligöz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı. 

Haber: Hayrettin ÜNEL

  Bu haber 10427 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI