Bugun...

BÜLENT TURAN iLÇEMiZDE ZiYARETLERDE BULUNDU

Ak Parti Grupbaşkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan dün ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk önce kahvaltıda parti teşkilatı ve muhtarlar ile bir araya gelen Turan daha sonra Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Öğleden sonraki programında ise Turan, inşaatları devam eden okulları gezdi. Okul gezileri sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca okul inşaatları hakkıda bilgiler verdi.
facebook-paylas
 Tarih: 17-08-2018 12:14:02

BÜLENT TURAN iLÇEMiZDE ZiYARETLERDE BULUNDU

Turan kahvaltıda yaptığı konuşmasında; “Birinci olmak kolay iş değil. Hatırlarsınız biz kampanyaya başlarken çok net olarak Çanakkale’de birinci olmassak ben bu işi bırakacağım dedim. Bizim iddamızı anlamayan bazı muhalif partiler bize inanmadı. Çanakkale’ye en çok Ak Parti yakışır, Ak Partiye de en çok Çanakkale yakışır demiştik. Açılışlar yaptık, temeller attık, teşkilatlarla toplantılar yaptık buna rahmen birinci olmassan bu işi bırakırız demiştik. Birinci olduk. 15 bin fakla Ak PArti birinci oldu. Üzülerek söylüyorum bir çok yerde oylarımız düştü. Çanakkale düşmedi. Her türlü siyasi araziyi doldurduk, köy köy gezdik, Ramazanda iftarlarda buluştuk. Teşkilatlarımız belediye başkanlıklarımız kendi seçimi gibi sahip çıktı. Hamdolsun hem Türkiyenin birincisi, hem de Çanakkale’nin birincisi Ak Parti oldu. Gelibolu’da da oyumuz güzel potansiyelimiz var. Gelibolu’da da birinci olana kadar durmak yok yola devam. Önceki gün köprü inşatında toplantı yaptık, Çalışmalar hakkında bilgiler aldık batırılan ayakları gezdik ve bu ayaklar bir futbol sahası büyüklüğünde.Köprü demek ekonomik hareketlilik demek , tarım demek, turizm demek. Şimdi  bizi seçimle yenemeyenler, darbe ile yenemeyenler, iftira ile yenemeyenler, sözüm ona Türkiyeden kendi paralarını çekerek Türk parasını değersiz olması iddiası ile bir kriz ortamı ortaya çıkartmaya çalışıldı. Ama biliyoruz ki kaptan sağlam kardeşim. Türkiye eski Türkiye değil, Türkiye basın patronlarının şortla başbakan karşıladığını gördü ama Türkiye One Minute diyenleride gördü.” ifadelerini kullandı.
TURAN’DAN  GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI ÇETİN’E NEZAKET ZİYARETİ
Ak Parti Grup Başkanvekili ve Ak Parti Çanakkale milletvekili Bülent Turan Gelibolu Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Çetin ve personeline nezaket  ziyaretinde bulundu.
Gelibolu Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Çetin‘e nezaket ziyaretinde bulunan Ak Parti Çanakkale Milletvekili Turan’a günün anısına plaket ve Oda Genel Sekreteri Hüseyin Çakmak tarafından eski Zenit marka halen çalışır durumda olan filmli fotoğraf makinesi takdim edildi ve siyasi görüşmeler gerçekleştirildi.
Çanakkale Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Gelibolu Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok, Evreşe Belediye Başkanı Kamil Soyuak ve beraberindeki heyet Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna nezaket ziyaretinde bulundular.
Turan’dan Gökçeada feribotuyla ilgili açıklama
AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, ilçemizde bir dizi ziaretlerde bulunduğu sırada Kabatepe-Gökçeada hattında sefer yapan Gökçeada-1 gemisinin, Kuzulimanı'na yanaşma manevrası esnasında makine arızası meydana gelince kaptan tarafından demir atılarak durdurulduğu talihsiz kazaya ilişkin açıklama yaptı. Bir takım temaslarda bulunmak üzere Gelibolu ilçesinde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Kabatepe-Gökçeada hattındaki yaşanan olaya ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Turan talihsiz kazaya ilişkin açıklamada bulunarak “Gökçeada’da Gestaş’a ait gemimiz sahile çok yakın bir mesafede bir teknik arızayla beraber motor durdurma sorunuyla karşılaşıyor. Bunun üzerine kaptanımız çok doğru bir kararla çapasını atarak gemiyi durduruyor. Tahliye işlemleri başladı. Hiç kimsenin burnu kanamadan, araçlar için hiçbir maddi zarar söz konusu olmadan tahliye imkanı olacak. Kazamız bizi üzmüş ama yaralanma veya ölüm olmaması mutlu etmiştir” dedi.

  Bu haber 904 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI