Bugun...

“BEKLENEN SENSiN” KAMPANYASINA DESTEK

Türkiye Diyanet Vakfı, yarım asra yakın süredir gerçekleştirdiği iyilik faaliyetleri ve üstlendiği sorumluluğun bilinciyle ülkemizde ve yedi kıtada, milletimizin emanet ettiği fitre, zekat ve bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.
facebook-paylas
 Tarih: 24-05-2018 06:24:52

“BEKLENEN SENSiN” KAMPANYASINA DESTEK

Gelibolu Müftüsü Dr. İbrahim Özler’den alınan bilgiye göre; hayırseverlerin yardımlarıyla yurt içinde ve yurt dışında faaliyetlerini genişleterek sürdüren Türkiye Diyanet Vakfı, bu Ramazan ayında “Kardeşlerini Unutma, Beklenen Sensin!” diyerek aziz milletimize umut bağlayan ve yolumuzu gözleyen kardeşlerimiz için yola çıkıyor.
Özler konuşmasının devamında; bugüne kadar düzenlediği Ramazan programlarında milletimizin fakir ve muhtaçlara ulaşan yardım eli olan, Ramazan sevincini farklı coğrafyalarda açtığı iftar sofralarında milyonlarca Müslüman kardeşimizle birlikte yaşayan Türkiye Diyanet Vakfı, Ramazan faaliyetlerini bu yıl da artan bir ivmeyle devam ettireceğini söyledi.
Özler konuşmasını; bu Ramazan ve her Ramazan, şehrimizdeki, ülkemizdeki ve dünyamızdaki ihtiyaç sahiplerinin ellerinden tutmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek için emanetiniz olan zekat, fitre ve bağışlarınızı bekliyoruz diyerek tamamladı.

  Bu haber 4213 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI