Bugun...

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Kortej Yürüyüşü İle Başladı

Döner Kavşak Medanı’ndan başlayan yürüyüşe katılan sporcular, Gölcük Caddesinden ve Çarşı içinden geçerek İskele Meydanındaki Atatürk Heykelinin önüne geldi. Burada İstiklal Marşı okundu.
facebook-paylas
 Tarih: 13-10-2018 07:53:30

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri  Kortej Yürüyüşü İle Başladı

İlçemizde, Amatör Spor Haftası etkinlikleri açılışı nedeniyle kortej yürüyüşü düzenlendi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emre Özdemir, yaptığı açıklamada, Amatör Spor Haftası boyunca çeşitli spor etkinlikleri yapılacağını belirtti.
Özdemir, "İyi bir hafta olacağını düşünüyorum. İnşallah amatörlerimizi birazcık destekleriz, bugüne kadar spor yapmayanları spora heveslendirirsek bu bizim en büyük kazancımız olacaktır. Bu haftanın en büyük amacı da insanları spora yöneltmektir." dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca ise “Öğrencilerin ve vatandaşların spora daha fazla vakit ayırmaları gerektiğini ve yapılacak etkinliklere, öğrencilerimizin yanı sıra bütün vatandaşların katılımını beklediğini ifade etti.
Kortej Yürüyüşüne, İlçe Milli eğitim Müdürü Tahir Karaca, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Can, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emre Özdemir, Beden eğitimi öğretmenleri öğrenciler ve veliler katıldı. 

  Bu haber 570 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI