Bugun...

41 yıl sonra taksiciliğe veda etti

41 yıllık taksici Recep Akalın, mesleğine veda ederken, Şoförler Odası Başkanı Ömür İşsever süpriz yaparak kendisine veda plaketi verdi.
facebook-paylas
 Tarih: 21-09-2018 06:25:52

41 yıl sonra taksiciliğe veda etti

İlçenin en kibar, bilgili ve en temiz taksicisi olarak bilinen Recep Akalın 4 çocuk babası  ve 72 yaşında mesleğine veda ederken süpriz bir gün yaşadı. 
Taksiciliğe veda etmesi  nedeniyle, mesleğe ömür verenlere dikkat çekmek amacıyla 41 yıllık taksi şoförüne  Gelibolu Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Ömür İşsever bir sürpriz hazırladı. İşsever, Oda yönetimi olarak aldıkları bir kararla, mesleğinde her zaman örnek bir şoför olan ve çok sevdiği mesleğine  veda eden Recep Akalın'a tören düzenlediler.
Gelibolu Şoförler ve Otomobilciler Odasında düzenlenen törene eşi  Meziyet Akalın ile gelen ilçede Beşiktaşlı Recep lakabıyla tanınan Recep Akalın'a 41 yıllık meslek hayatında gösterdiği sabır, hoş görü ve kültürü için teşekkür  edilerek  veda plaketi verildi.
Plaketi taksici Akalın'a veren Oda başkanı Ömür İşsever, vefanın ve taktir edilmenin insan yaşantısında önemli bir yeri olduğunu belirterek, "bunca yıl taksicilik mesleğinde ilkeli ve dürüst olmanın yanında bilgisi ilede taksisine binen yabancı müşretilerine yol boyunca ilçe hakkında bilgi verip, ilçe tanıtımınıda yapan bu değerli abimize teşekkür ediyorum. Mesleğe veda etmesi nedeniyle bundan sonraki yaşamında güzel bir anı kalması dileği ile yönetim kurulumuzunda kararıyla bir vefa plaketi verdik. Ayrıca bu günü daha özel yapan bir olay ise, Recep abimizin bugün 50. evlilik yıldönümü olduğunu öğrendik. 50. evlilik yıldönümü olması bugüne ayrı bir güzellik kattı. Nice mutlu yıllar diliyorm" dedi.
Çok sevdiği mesleğine ve bu mesleği sayesinde çocuklarını okuttuğunu, ev geçindirdiğini söyleyen Recep Akalın, "meslek yaşamım boyunca ilginç anılarım oldu. Bazen çağrıldığımız yerde müşteri olmadı, bazen paramızı alamadık. Ama ben bu mesleğimden vazgeçmedim. Bugün iki mutluluğu bir arada yaşıyorum. Genç başkanımız Ömür İşsever'e teşekkür ediyorum. Bizim  bugün evliliğimizin 50. yılı. Başkanımız bu mutlu günümüzde bilmeden böyle bir süpriz yaparak bana anı kalacak bir gün yaşattı" dedi.

Haber: H. Hayrettin ÜNEL

  Bu haber 1269 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI