Bugun...

3 BiN KiŞi iFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı hafta sonu gerçekleştirildi. Düzenlenen iftar programında yaklaşık üç bin kişi iftar sofralarında bir araya geldi.
facebook-paylas
 Tarih: 05-06-2018 06:23:16

3 BiN KiŞi iFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Temel atma töreninden sonra, şehir merkezinde Ak Partinin vatandaşlara verilen geleneksel iftar yemeğine Ak Parti Çanakkale Milletvekili adayları katıldı ve vatandaşlara tanıtıldı. Gelibolu Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Gözütok, Bülent Turan'a, üzerinde boğaz köprüsü ve Turan'ın fotoğrafının olduğu tablo hediye etti.  İftar sırasında sema gösterisi ve ramazan eğlenceleride düzenlendi.

Balıkhane meydanında gerçekleştirilen iftar programına; AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale 2. sıra Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu, AK Parti 3. sıra Milletvekili Adayı Furkan Sezer, 4. sıra Milletvekili Adayı Fırat Akgün, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir,  Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok, MHP İlçe Başkanı Eyüp Büyükzöngür, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Çetin ve TSO Genel Sekreteri Hüseyin Çakmak ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Ney dinletisiyle başlayan program öncesinde AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayları iftar sofralarını tek tek ziyaret edip, vatandaşlara hayırlı iftarlar dilediler. 
Semazen gösterimi ile devam eden program AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok’un konuşması ile devam etti. Gözütok konuşmasında; “Bu mübarek ramazan ayında bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli Gelibolulu hemşerilerim, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bizler, güzel ilçemizin gelişmesi, büyümesi, gerekli yatırımlardan faydalanması için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Seçimleri kazanmak, insanlarımızı kazanmak, gönülleri kazanmak, hizmet üretmek, iş üretmek amacıyla yola çıktık ve aynı anlayışla devam edeceğiz.
Bunun en iyi örneğini kısa zaman önce Cumhurbaşkanımızın temelini attığı 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsüyle göstermiş olduk. Bizler en çok vatandaşlarımızın gönlünde köprü kurmayı hedefliyoruz. Enerjimizi hiçbir zaman kaybetmeden 24 Haziran seçimlerinde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. 
Reisimizin dediği gibi; bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız, hep beraber gönüllerde taht kuracağız. Gelibolu şahlanacak, Çanakkale şahlanacak. Türkiye şahlanacak. 
Bugün Gelibolu’nun yıllardır kanayan yarası olan iskele sorununu ortadan kaldıracak yeni iskelemizin temel atma törenini gerçekleştirmiş olmaktan dolayı gururluyuz, Ankara’daki Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkan Vekilimiz Bülent Turan’ın çabaları ve takibiyle hayata geçen, Gelibolu halkının senelerdir özlemle beklediği bu projenin hayata geçiriliyor olması mutluluk ve kıvanç vesilemizdir. Yaparsa AK Parti yapar. 
Kıymetli hemşerilerim, sizleri Allah’a, reisimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve başta Grup Başkan Vekilimiz Bülent Turan olmak üzere diğer adaylarımız Jülide İskenderoğlu, Furkan Sezer ve Fırat Akgün kardeşimi de sizlere ve Allah’a emanet ediyor, hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi. Daha sonra 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayları kendilerini tanıttılar. Daha sonra program sonrasında çeşitli gösteriler sunuldu.

  Bu haber 12210 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI