Bugun...

18 MART’TA CHP’DEN ALTERNATİF TÖREN

Cumhuriyet Halk Partisi Gelibolu İlçe Örgütü önderliğinde alternatif çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törende Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nevzat Kaya çelenk sundu.
facebook-paylas
 Tarih: 20-03-2018 05:35:40

18 MART’TA CHP’DEN ALTERNATİF TÖREN

Törende Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nevzat Kaya birde konuşma yaptı. Kaya konuşmasında; “Türk Savaş Tarihine Altın Harflerle yazılan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 18 Mart 1915’in 103. yıldönümünü kutlamanın ve kutsal saydığımız vatan toprakları için canlarını feda eden şehitlerimizin gününü idrak etmenin onurunu yaşıyoruz. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kahramanlık ve fedakarlığın doruk noktasına ulaştığı, Cumhuriyetin önsözünün yazıldığı saygınlık ve azmin mücadelesi olmuştur. Türk Milleti kutsal vatan topraklarının korunması için, canlarını veren şehitlerini, gazilerini hiç bir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları bu kutsal mirasa vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacaktır” ifadelerini kullandı.
Düzenlenen alternatif törene Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Chp Kadın Kolları Başkanı Yeter Deligöz, Chp Gençlik Kolları Başkanı Uğur Papatya ve partililer katıldı.

Haber: Mehmet BOZKURT

  Bu haber 1511 defa okunmuştur.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI