Bugun...

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Andık

Törenler Gelibolu şehitliğinde saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. ardından Kur'an Tilaveti ve dualar okunmasının ardından şehitlere karanfil sunuldu. Törenlere Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Gelibolu Belediye Başkanvekili Mustafa Çoban, 18. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar Arslanhan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok, MHP İlçe Başkanı Eyüp Büyükzöngür, CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya, kamu daire müdürleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 17-07-2018 06:26:40  -   Güncelleme: 17-07-2018 06:39:40

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Andık

Kaymakam Hakan KILINÇKAYA, Gelibolu Belediye Başkan Vekili Mustafa ÇOBAN, Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil SOYUAK ile şehit, gazi aileleri ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla saat: 21:00’ de fener meydanından iskele meydanına 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Yürüyüşü gerçekleştirildi.
Yürüyüş sonrasında iskele meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Kaymakam Hakan KILINÇKAYA’ nın konuşması, 15 Temmuz konulu tiyatral ve semazen gösterisi, şiir okunması ve askeri bandonun konserinin ardından, İlçe Müftülüğü İmam hatiplerince Kur’an tilaveti ve duaların okunmasının sonrasında, 00:13‘te tüm ilçe camilerinde Selaların okunması ile 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Etkinliği son buldu.

  Bu haber 825 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI